Konferera på Bohusgården

brainstorming

Det är något speciellt med att vinterkonferera i Bohuslän. Särskilt när man behöver energi och nya idéer.
Kanske är det de salta vindarna, det ojämna havet eller den skiftande färgen på himlen som sätter fart på hjärncellerna.
Kanske är det årstidernas vackra tomhet och de storslagna vyerna som får människor att våga tänka nytt och annorlunda.
Oavsett vilken, så är vi stolta över vår plats på jorden. Och vi delar gärna med oss.

Vår bästa tid är nu.
mötenibohuslän.se hittar du vinterns bästa och mest energifyllda konferenspaket.

 

 

På Bohusgården har vi ett stort urval av konferenslokaler. Vi har 30st komplett utrustade, alla i olika utformning för att det ska passa såväl den lilla gruppen som den stora. Vi ställer i ordning dem helt efter dina önskemål. Här kan vi ta emot grupper upp till 500 personer. Totalt har vi 220 hotellrum med 500 bäddar. De flesta inredda med Jensen sängar för bästa komfort. Från nästan samtliga rum ser man fjorden eller hamninloppet och 100 rum har balkong. På samtliga rum finns TV, telefon, toalett och dusch/badkar. Trådlöst eller fast internet finns på samtliga rum.

Vi har matsalar med vid utsikt över Byfjorden där vi serverar våra gäster frukost, lunch och middag.
Vi har ett högklassigt kök där speciellt vår lunchbuffé, med inriktning mot husmanskost, är mycket omtalad för sitt stora utbud för att passa alla smaker.
Vår konferensmiddag är en serverad måltid av det modernare slaget.
Hos oss har konferensdeltagarna fri tillgång till vårt stora buffétorg där man finner kaffe, thé, frukt, grönsaker, dryck, godis och glass.

Vi jobbar för att Ni ska kunna få ut det mesta av er konferens och kan lösa allt runt om kring ex. transporter, aktiviteter, registrering, namnskyltar samt agera bokningsbyrå vid större kongresser osv.

Vill du ha hjälp med deltagarhanteringen? Med vårt specialanpassade deltagarformulär får du översikt på dina deltagare, deras anmälningar och kontaktuppgifter. Registreringen kan byggas med olika element som frågor, förvalsalternativ, hotellbokning. Du bestämmer själv vilken information du behöver.

Gruppregistreringar eller olika deltagarkategorier gör det möjligt att dela upp deltagarna i olika grupperingar med olika uppgifter eller kostnader för till exempel deltagare och föreläsare.

Alla deltagare får bekräftelse på sin anmälan via mail. Om önskemål finns, görs namnbrickor med tex. arrangemangets namn eller er logga. Kontakta oss för mer info och kostnadsförslag.

Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Bohusgården Hotell och Konferens är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Bohusgården Hotell och Konferens äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar

svmoten2

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.