Cirkuskonster

Artister i världsklass skolade av legenden Reino utför häpnadsväckande och fascinerande cirkuskonster med stor precision och en massa rörelseglädje!

Gör din nästa konferens till en oförglömlig upplevelse för dina gäster. Boka en show med Uddevallas egna världsartister Johanna & Mattias och fascineras och njut av hissnande cirkuskonster och smittande scenglädje. Johanna och Mattias är skolade av Uddevallas egen cirkuslegend Reino och för den Bohuslänska cirkustraditionen vidare.
En unik och oerhört uppskattad underhållning som knappast lämnar någon oberörd.

mattias

Mattias Jönsson

är jongleringsexperten som behärskar konsten att hantera såväl käglor, småbollar, fotbollar samt det kinesiska redskapet diabolo. Allt framfört med en sällsynt skådad koordination, glimten i ögat och en stor scennärvaro. Mattias har uppträtt i såväl Skandinavien som Tyskland, Schweiz, Italien och England.
För mer info om Mattias se www.mattiasjonsson.se

johanna

Johanna Abrahamsson

fascinerades av Reinos lindans redan som 7-åring och bestämde sig tidigt för att bli lindanserska. Hon har uppträtt på såväl Hansa-Theatern i Hamburg som cirkusfestivalen i NordKorea där hon vann silverpriset. De senaste 9 åren har hon turnérat Sverige runt med Cirkus Skratt. För sin balansakt på den spända linan har hon belönats med såväl Mats Ljungs torparpris som Västragötalands regionens kulturpris och Uddevalla kommuns kulturstipendium. För mer info om Johanna se www.cirkusexpressen.se

Detta är förslag på olika shower Mattias och Johanna kan utföra på Bohusgården men detta kan givetvis anpassas efter just era önskemål om upplägg!
Prisuppgifter mot offert.

Lyxshow Gold

En timmes varierad underhållning i absolut världsklass. Njut av vacker och hissnande luftakrobatik, spännande lindans och häpnadsväckande jonglering.
Allt framfört med stor precision, smittande scenglädje och en massa energi.

Lyxshow

40 minuters unik och häpnadsväckande underhållning såväl högt upp i luften som tätt inpå publiken. Allt framfört med stor scenglädje och mycket energi!

Jonglering och rockringsshow

30 minuter fartfylld och häpnadsväckande show utförd med enastående koordination, fantastiskt samspel och härlig utstrålning.

Johannas show

Ca 10 minuters kontrastfylld och fascinerande underhållning.
Njut av styrka och smidighet i form av tygakrobatik högt upp under Bohusgårdens tak och upplev härlig smittande scenglädje och vackert glänsande ringar nära publiken.

Jongleringsshow

Mattias levererar fantastiska jongleringsnummer med såväl bollar som diabolos utfört med enorm precision och glimten i ögat!

mattiasojohanna