Cirkus

Cirkus

Artister i världsklass skolade av legenden Reino utför häpnadsväckande och fascinerande cirkuskonster med stor precision och en massa rörelseglädje!

Gör din nästa konferens till en oförglömlig upplevelse för dina gäster. Boka en show med Uddevallas egna världsartister Johanna & Mattias och fascineras
och njut av hissnande cirkuskonster och smittande scenglädje. Johanna och Mattias är skolade av Uddevallas egen cirkuslegend Reino och för den Bohuslänska cirkustraditionen vidare. En unik och oerhört uppskattad underhållning som knappast lämnar någon oberörd.

Mattias Jönsson är jongleringsexperten som behärskar konsten att hantera såväl käglor, småbollar, fotbollar samt det kinesiska redskapet diabolo. Allt framfört med en sällsynt skådad koordination, glimten i ögat och en stor scennärvaro. Mattias har uppträtt i såväl Skandinavien som Tyskland, Schweiz, Italien och England.

För mer info om Mattias se www.mattiasjonsson.se

Johanna Abrahamsson fascinerades av Reinos lindans redan som 7-åring och bestämde sig tidigt för att bli lindanserska. Hon har uppträtt på såväl Hansa-Theatern i Hamburg som cirkusfestivalen i NordKorea där hon vann silverpriset. De senaste 9 åren har hon turnérat Sverige runt med Cirkus Skratt. För sin balansakt på den spända linan har hon belönats med såväl Mats Ljungs torparpris som Västragötalands regionens kulturpris och Uddevalla kommuns kulturstipendium. För mer info om Johanna se www.cirkusexpressen.se

Förslag på olika shower Mattias och Johanna kan utföra kan givetvis anpassas efter just era önskemål om upplägg!
Prisuppgifter mot offert.

 

Här kan du ladda ner vårt dokument om Cirkus
Cirkus

Anmäl dig här för att ta del av våra nyheter och erbjudanden


You are now subscribed