Vy

Information om Covid-19

Vi har öppet som vanligt och hälsar våra gäster varmt välkomna.
 
Vi följer utvecklingen noga och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Du som gäst ska känna dig trygg med att vi gör det vi kan för att hindra smittspridning och att man ska kunna besöka oss och ändå kunna hålla avstånd till övriga. För att lyckas med detta behöver vi våra gästers hjälp. Det är av största vikt att du som gäst tar ditt egna ansvar och håller avstånd till övriga. 

Att minska smittspridningen och följa myndigheternas krav är av största vikt. 
Vi har alltid varit noga med hygienen på hotellet men är nu än mer uppmärksamma. 
Vi rengör extra noggrant och desinficerar ytor som exponeras mycket som receptionsdisk, nycklar, bänkar, buffébord, handtag, kranar, spolknappar och andra kontaktytor. Vi byter serveringsbestick oftare och framför allt är vi noga med handhygienen. Handtvätt med varmt vatten och tvål. 
 
Vi är ett stort hotell med många och rymliga ytor. Du behöver inte trängas med andra gäster. Vi dukar restaurangen med gott om mellanrum mellan sällskapen. Vi kan oftast även erbjuda separata matsalar för konferensgrupper och andra sällskap.
 
Personal uppmanas att stanna hemma vid sjukdomstecken. Vi uppmanar även våra gäster till detta. Om du som tänkt besöka oss uppvisar sjukdomssymptom av något slag, stanna hemma och besök oss gärna längre fram när du är frisk. Behöver du ha hjälp med att boka om din vistelse är du välkommen att kontakta oss på telefon eller mail.
 
Detta kan vi göra tillsammans:
- Håll avstånd!
- Håll en god handhygien, tvätta ofta med varmt vatten och tvål. - Använd handdesinfektion som finns på flera ställen på hotellet.
- Håll händerna borta från ögon, näsa och mun.
- Undvik handskakningar. Hälsa hjärtligt, men på avstånd.
 
Vi älskar vårt hotell! Vår förhoppning är att du som gäst också ska göra det. Vi arbetar därför hårt för att erbjuda en så trygg miljö hos oss som möjligt.
Våra gästers och medarbetares säkerhet och trygghet är det viktigaste just nu. 
 

Anmäl dig här för att ta del av våra nyheter och erbjudanden


You are now subscribed