Aktiviteter

Tävlingar Utomhus

Konferensgåtan

Ni tävlar här lagvis mot varandra i olika delmoment. För varje vunnen gren vinner laget en bokstav, slutmomentet går ut på att lista ut vilket ord vi söker. Det är blandade utmaningar som väntar er, tankenötter ska lösas, samarbetsövningar och även lekfulla tävlingar så som charader. Kan även genomföras på engelska.  (Denna kan vi även erbjuda utomhus

Antal: Från 6 personer
Tid: 1,5 timmar
Pris: Från 350:-/pers (Minimum: 5 900 kr)

Slaget om Skatten

Vi börjar med en auktion där lagen får buda på olika saker som senare kommer ha mer eller mindre betydelse i tävlingen. Därefter startar en mångkamp med olika samarbetsövningar där lagen som budat på ”rätt” saker får fördel i vissa grenar. Med GPS/ karta och vunna ledtrådar ska lagen sedan göra upp i kampen om skatten. Det är inte avgjort förrän locket på skattkistan öppnas!

Antal: Från 8 personer
Tid: 2 timmar
Pris: Från 375:-/pers (Minimum: 5 900 kr)
Tidsåtgång: 2 timmar

Mästarnas kamp

Här krävs kämparglöd och fokus! Vi startar med en grundomgång, där deltagarna lagvis ställs inför olika utmaningar så som Fysisk uthållighet, Tidsuppfattning och Styrka. Här krävs samarbete för att nå finalplatsen. Vinnande lag direktkvalificeras till final, medan resterande deltagare nu får chansen att knipa en sista finalplats i en utslagning. När finalisterna är klara, ska de ställas mot varandra i ett slutgiltig moment för att utse företagets mästare! (Vid grupper över 30 personer utses ett lag som vinnare, annars en individ). Ombyte rekommenderas för denna aktivitet.

Antal: från 6 personer
Tid: 2 timmar
Pris: Från 490: -/person (minimum 8 000kr)

aktivitet

 

Havsfejden

En lekfull mångkamp där ni lagvis möts i olika grenar med marina inslag. Det krävs samarbete och precision för att håva hem så många poäng till laget som möjligt. Vem är snabbast på knopar, placera ut sjömärken eller samarbete för att fånga upp flaskposten?

Antal: från 4 personer
Tid: 1,5 timmar
Pris: Från 350: -/person (minimum 5 900kr)

Sommarspelen (finns även som Vinterspelen)

Lagvis marscherar ni in till invigningen med fanor och flaggor, efter att vi svurit eden kan spelen börja. Ni skall nu göra upp i olika grenar, där ni får utmana varandra i bland annat kulstötning, pilbåge samt plocka fram era sport-kunskaper i ett frågemoment. När tävlingarna är avslutade utser vi vinnande nation som stolt får ta emot medaljer och den stora äran.  (I Vinterspelen tävlar vi i bl.a skidskytte, curling och hockeystraffar.)

Antal: från 4 personer
Tid: 2 timmar
Pris: Från 390: -/person (minimum 5 900kr)

Mission Completed

Lagvis tilldelas ni ryggsäck och surfplatta och ska med hjälp av den navigera er till ett 40-tal punkter som vi placerat ut i området. Här ställs ni inför varierande uppdrag, allt från logiskt tänk, kluriga frågor och kreativa uppdrag. Vissa uppdrag kräver även att ni fotograferar eller filmar - allt för att samla så många poäng som möjligt. Akta er för tullzoner, går ni in i dessa drabbas laget av minuspoäng!

Antal: från 4 Personer
Tid ca 1,5 timmar
Pris: från 375: -/pers (minimum 5 900kr)

aktivitet

 

Äventyrsbanan

En variant av Fångarna på fortet. Ett dussin olika spännande och kul aktiviteter. Balansera mellan bjälkarna i taket, skjut blåsrör, bli spindelman på klätterväggen och en levande pendel iKing Swingen. En lagtävling där både muskler, mod och tänkte behövs. Fika ingår i halvtid.

Antal: 10-24 Personer
Tid ca 3-4 tim.
Pris: Mot Offert

 

Här kan du ladda ner vårt dokument om tävlingar utomhus

Tävling utomhus

Anmäl dig här för att ta del av våra nyheter och erbjudanden


You are now subscribed