spa

Spa, poolområde och gym.

Vår relaxavdelning är uppdelad i två avdelningar, spa och poolområde. I spaavdelningen har vi 18-års åldersgräns. I poolområdet är barn välkomna i målsmans sällskap.
I poolområdet finns en större pool, bubbelpool, oljeörtbadkar, varma takbaljor utomhus, olika bastur, mörkerterapi och relax.

I spa hittar du Lagunen - en lite grundare pool, ångbastu och klassisk bastu, en varm och en kall källa, Kneippbad, fotbad, isdusch, relax, solterapi och ljusterapirum. Utsikten över fjorden och Uddevallabron ingår. Direkt utanför spa finns vår vinterträdgård med sittgrupper där du kan sitta och koppla av.

I direkt anslutning till poolen ligger vårt fullt utrustade gym. I gymmet har vi 16-års åldersgräns.

Det finns omklädningsrum vid entrén till poolområdet men vi rekommenderar att ni byter om på rummet då det inte finns låsningsbara klädskåp. Safetyboxar finns utanför omklädningsrummen.

Observera:

Vi har p.g.a. Corona infört spatider på 2,5 h för våra gäster för att kunna uppfylla de riktlinjer Folkhälsomyndigheten ställer. Detta för att begränsa antalet gäster som vistas i pool och spaområdet samtidigt. Observera att vissa tider kan bli fullbokade och vi kommer då tilldela närmsta lediga tid.
 

Tider:  
14.00-16.30
16.45-19.15
19.30-22.00

Anmäl dig här för att ta del av våra nyheter och erbjudanden


You are now subscribed